• C.C.Brown - Sorscsapda

Nyelv: Magyar
Oldalszám: 135
Kiadás éve: 2020

PDF ISBN: 978-615-6051-85-1
EPUB ISBN: 978-615-6051-83-7
MOBI ISBN: 978-615-6051-84-4

 

Könyvrészlet:

https://olvassonbele.agendakiado.com/sorscsapda.html

 

Mit tennél, ha valaki nap mint nap a szemed láttára hagyná védtelen és egyedül gyermekét egy kocsma előtt?  Mit tennél, ha a bürökrácia útvesztőiben nem találnál segítő kezet a megoldáshoz?

A történet Magyarországon kezdődik a kilencvenes évek derekán, követve Tonka, egy fiatal nő sorsát napjainkig.  Tetteivel, majd annak következményeivel egyetérthetünk, vagy elítélhetjük.

Sokszor megyünk el szemlesütve olyan dolgok mellett, amit nem szabadna úgy és abban a formában elfogadnunk. Tennünk kéne valamit, szólni valakinek, megmozdulni, elindulni, de túlságosan elfoglal minket a saját életünk nem akarunk kilépni a komfortzónánkból.

 

"- Szereted a kakaós csigát?

Az bólintott, kinyújtotta a kezét, majd megmarkolta az édességet. Tonkának eszébe jutott,  órák óta itt van a kislány, és nem ivott semmit. Kivette az apró, dobozos őszibaracklét, és beleszúrta a szívószálat.

- Picimacó! - kiáltott fel az, és apró, vékony ujjával a doboz felé mutatott.

- Tessék, igyál. Micimackó van rajta, tényleg!

Néhány ember elment mellettük, némelyek visszafordultak, és méltatlankodva néztek rá. Talán azt hitték, a koszos, elhanyagolt babakocsiban ülő  kislány, az övé. S lám, ő milyen jól öltözött hozzá képest. Egy nő félhangosan oda is szólt barátnőjének. - Ilyen anyát..."

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

C.C.Brown - Sorscsapda

  • 799Ft


Lehetséges választások


Kapcsolodó termék(ek)

Címkék: sorscsapda