• Rebecca Reed - A ködkapitány

Nyelv: Magyar
Oldalszám: 162
Kiadás éve: 2021

PDF ISBN: 978-615-6365-13-2
EPUB ISBN: 978-615-6365-14-9 
MOBI ISBN: 978-615-6365-15-6

 

Olvasson bele:

https://olvassonbele.agendakiado.com/a_kodkapitany.html

 

Dorian Wayland a királynő seregében szolgál, a mérgező köddel lezárt félszigetre száműzött lények elől védi a birodalmat.

Egyhangúan telnek a napjai, mígnem az egyik közeli falu kocsmárosnője egy fiúgyermekkel ajándékozza meg. Mivel a nő nem éli túl a szülést, ezért kénytelen egyedül nevelni fiát, akit ugyanúgy, mint minden más gyermeket, három éves koráig fel kell küldenie a palotába, hogy próbának vessék alá. A próbán kiderül, hogy a fia az egyik legnagyobb varázsló, aki valaha élt a birodalomban. Mielőtt a királynő rátehetné kezét a fiúra, egy titokzatos idegen elrabolja őt.

Dorian kénytelen kilépni a seregből, hogy elinduljon felkutatni a fiát, és megvédje őt a királynőtől. Mellé szegődik Atlas, a legjobb barátja, Dante, a legkiválóbb íjász, Micha, a ravasz fiatal fiú, és Morgen, az öreg gyógyító harcos.

Így öten indulnak kalandos útjukra, és még csak nem is sejtik, hogy ez megváltoztatja nem csak az ők, de az egész birodalom életét is. Számtalan veszéllyel és kihívással kell szembenézniük. Új barátok, új szerelmek, rengeteg harc, különös varázslatok kísérik útjukat, míg végül egy mindent eldöntő háború vár rájuk...

 

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Rebecca Reed - A ködkapitány

  • 999Ft


Lehetséges választások


Kapcsolodó termék(ek)

Címkék: Rebecca, Reed, A, ködkapitány