• Rebecca Reed - Az én váram

Nyelv: Magyar
Oldalszám: 143
Kiadás éve: 2021

PDF ISBN: 978-615-6365-25-5
EPUB ISBN: 978-615-6365-26-2
MOBI ISBN: 978-615-6365-27-9

 

Olvasson bele:

https://olvassonbele.agendakiado.com/az_en_varam.html

 

Jamina váratlanul megörökli a nagyszülei házát a hozzá tartozó kisebb szállodával együtt. A lány kénytelen feladni a terveit, és egy másik államba költözik, hogy tovább tudja vinni a családi örökséget. Nagy lelkesedéssel vág bele az új életébe, ám akkor még nem tudja, hogy milyen megpróbáltatásokkal fog szembenézni.

Hamar rájön, hogy a szállodát fel kell újítani, ezért ideiglenesen kénytelen munkát vállalni. A véletlen összehozza Kaidennel, akiről kiderül, hogy építész, ezért őt bízza meg a munkálatokkal. Rövid idő alatt szerelem bontakozik ki köztük, ám a férfinak menyasszonya van. Hiába töltenek csodálatos napokat együtt, a férfi nem bontja fel az eljegyzését, és időt kér a lánytól.

Miközben Jamina az érzéseivel küzd, különös események sora veszi kezdetét, melyek végén az élete is veszélybe kerül. Úgy tűnik, hogy valaki meg akarja szerezni az örökségét, és mindent megtesz, hogy elüldözze őt a városból.

Hatalmasat csalódik szerelmében, de a lány nem törik meg. Bármi is történik körülötte, bármilyen nehéz is, ő kitart.

Vajon ki áll a dolgok hátterében? Az ügyvéd, aki megfenyegeti? Talán az expasija, akit kidobott? Netán Kaiden menyasszonya, aki féltékeny? Vagy maga Kaiden, aki becsapta őt?

Az izgalmas romantikus regény végén minden kiderül!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Rebecca Reed - Az én váram

  • 999Ft


Lehetséges választások


Kapcsolodó termék(ek)

Címkék: Rebecca, Reed, Az, én, váram