PartnerProgram

 

  Ha Önnek már van működő és tartalommal feltöltött weboldala, használja ki a lehetőséget, hogy gazdagabbá, színesebbé, tartalmasabbá tegye Könyvekkel!

A Partnerprogrammal csak jól járhat: ingyenes csatlakozás, pénzkereseti lehetőség, könnyű használat

  Programunkhoz bárki ingyen csatlakozhat, sőt, minden, az ön oldaláról érkezett megrendelés után jutalékot fizetünk önnek. Amennyiben egy vásárló az ön weboldaláról vásárol, az eladott könyv(ek) értékének 20%-át jóváírjuk önnek.

  Egy, az Ön weblapjának tartalmához igazodó könyvajánló és az ahhoz kapcsolódó vásárlási lehetőség színesíti az oldalon található információkat, új látogatókat vonz, illetve visszatérésre ösztönzi őket. Válasszon több könyvcím közül, helyezzen el borítóképeket, tartalmi ismertetéseket, kritikákat, mindent, ami segíthet látogatóinak a választásban. Mindezt mi biztosítjuk, de természetesen Ön is kiegészítheti ezeket a saját véleményével, egyéb információkkal.

Hogyan tud regisztrálni a Partnerprogramba?

  Az alsó menüben az Etrák/Partnerprogram  menüpontra kattintva, és a regisztrációs űrlapot kitöltve kezdeményezheti felvételét a partnerprogramba. A jóváhagyást követően (ez pár napot vesz igénybe) kap egy azonosítót. A jóváhagyásról e-mailben tájékoztatjuk. Amennyiben jelentkezését elutasítjuk, kérjük, vizsgálja meg, hogy oldala megfelel-e a Partnerprogram által támasztott követelményeknek, módosítson és regisztráljon újra! (Kérjük, hogy amennyiben 5 munkanapon belül nem kap visszaigazolást, érdeklődjön az itt található elérhetőségeken.)

Belépés a partneroldalra

A láblécben lévő Partner Program felületen tud belépni a már regisztrált felhasználó nevével és jelszavával.

Nem áll módunkban elfogadni:

  • Tartalom nélküli oldalakat (fejlesztés alatt, térjen vissza később, hamarosan...).
  • Obszcén szavakat, kifejezéseket tartalmazó oldalakat.
  • Szexuális és felnőtt tartalmú oldalakat.
  • Gyűlöletet keltő, erőszakra uszító oldalakat.
  • Fajra, nemre, vallásra, népcsoportra vagy szexuális másságra vonatkozó diszkriminációt tartalmazó oldalakat.
  • Illegális tevékenységre felhívó, vagy ilyen tartalmakat hordozó oldalakat.

Az Ágenda Kiadó nem kívánja Partnerprogramját kiterjeszteni politikai pártok, szervezetek weboldalaira.

Partnerprogram hatékonyságának növelése

A tematikus oldalakat üzemeltető partnereink számára javasoljuk, hogy az oldal tartalmával releváns, hasonló kategóriák könyveit helyezzék ki. A tematikus oldalakon releváns kategóriákra mutató partner linkek sokkal hatékonyabbak, magasabb az átkattintási arányuk, valamint jelentősen nagyobb forgalmat generálnak. A partner oldalától tartalomban jelentősen eltérő reklámra a felhasználók nem szívesen kattintanak, jelenlétét inkább zavarónak érzik. Amennyiben a releváns tartalom kiválasztásához segítségre lenne szüksége, szívesen segítünk. E-mail címünk: agendakiado@gmail.com.

  A programban való részvétel szerződéshez kötött. A regisztrációjának jóváhagyása után email-ben küldjük meg Önnek a szerződést.
  Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy kizárólag számla ellenében, havi rendszerességgel utaljuk a keletkezett jutalékot.