Rólunk

Az  Ágenda Kiadó 2019.03.13-án azzal a céllal jött létre, hogy E-könyv Webáruházként és Könyvkiadóként naprakész szakkönyveket, szakmájuk alapműveit és színvonalas, értékes, kortárs és klasszikus szépirodalmi műveket kínáljon saját kiadásban a digitális kor elektronikus piacterén.

A könyvek kizárólag e-könyvek, amelyeket MOBI,  EPUB, PDF, Hangoskönyv formátumokban állítunk elő és értékesítünk könyváruházunkban. Hisszük azt, hogy a digitális korban nem az olvasás iránti igény csökkent, csupán a színvonalas, időtálló tartalmat hordozó eszköz alakul át, ami magával hozza a könyvkiadás és könyvvásárlás átalakulását.

De számunkra az e-könyv a lényeg! Törekszünk arra, hogy minden könyvünk szerzőjét arcképpel és rövid ismertetéssel mutassuk be. Ezzel nemcsak szerzőinknek, de kiadónknak is "arca legyen". A bemutató jegyzetek és megjegyzések mellett a szerzők tekintete ad további bátorítást és ösztönzést a műveikkel történő ismerkedésre. Célunk, hogy a megvásárolható tartalmon túl többet adjunk az olvasás élményénél, ez pedig az ismerkedés, a böngészés, a válogatás és a nem várt felfedezés élménye.

Könyveink előállítása során meghatározó szempont az, hogy e-könyv árainkat alacsonyan tartsuk és a virtuális piactér előnyeit kihasználva az értékes tartalmat megfizethető áron kínáljuk. Az értékes tartalmon túl ezzel szeretnénk érdeklődőinket meggyőzni arról, hogy vásárlóink legyenek, meglévő vásárlóinkat pedig biztosítani arról, hogy visszatérjenek és hosszú időn keresztül szolgálhassuk megtisztelő bizalmukat.

 

Jó böngészést a kínálatban, eredményes válogatást, sikeres vásárlást és felhőtlen szórakozást kívánunk!

 

Ágenda Kiadó