Törzsvásárlói Program


Szabályzat

 

Kedves Vásárlónk!

  Köszöntjük az Ágenda Kiadó honlapján. Mi a hosszú távú kapcsolatokban hiszünk, ezért fontos számunkra, hogy megbecsüljük visszatérő vásárlóinkat. Ezért hoztuk létre a Törzsvásárlói Kupon Programunkat

A Törzsvásárlói Kupon használata előtt kérjük, olvassa el az alábbi szabályzatot!

A Program határozatlan ideig érvényes/visszavonásig érvényes.

A Törzsvásárlói Program üzemeltetője:

  Nagy Renáta e.v. , a www.agendakiado.com domain név alatt üzemelő Webáruház tulajdonosa (továbbiakban: Kiadó) üzemelteti a Törzsvásárlói Kupon Programot (továbbiakban: Program).

  A Program igénybevehetőségének eszköze a Törzsvásárlói Kupon (továbbiakban: Kupon), amelynek megjelenése képi formátumban van, és a rajta található egyedi kóddal ellátott.

A Programban való részvétel a mindenkor közzétett szabályok automatikus elfogadását jelenti.

Hogyan igényelhető a Kupon?

  A Kupon ingyenes és nem szükséges külön igényelni. A regisztrált Felhasználóink a 2. vásárlásuk után automatikusan megkapják a Kupont email-ben.

Hogyan használható?

  A Kupon csak az www.agendakiado.com oldalon használható. Minden könyv vásárlásakor 20% kedvezmény vehető igénybe. Minden Kupon egyedi kóddal van ellátva. A vásárlás során a „Kupon kód megadása” mezőbe kell beírni, hogy a kedvezmény érvényesíthető legyen.   

Elveszett Kupon pótlása:

  A Kupon pótlása az agendakiado@gmail.com e-mail címen kérhető a Felhasználó regisztrált adatainak megadásával.  Az új Kupon tartalmazza a kódot, amit felhasználhat a kedvezmény érvényesítéséhez. A régi kód a rendszerből törlésre kerül, és már nem használható fel újra. Ha a megadott Felhasználó adatai nem találhatóak a Kiadó adatbázisában, akkor a pótlás nem lehetséges. Az új Kupon pótlása 48 órán belül kerül elküldésre a Felhasználó regisztrált e-mail címére.

A Törzsvásárlói Programból való törlés:

  Amennyiben a Kuponnal vagy a Program bármely részével a Kiadó visszaélést tapasztal, úgy a Kiadó jogosult az illető magán vagy jogi személy részvételét a Programban megszüntetni, valamint a visszaélővel szemben az őt ért kárért a kár összege erejéig a kárt érvényesíteni.

  Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a Kiadó jogosult azt a nyilvántartásból törölni, és a Kupont letiltani.

  A Kiadó jogosult a Törzsvásárlói Programjának Szabályzatát egyoldalú döntésével bármikor módosítani. A Szabályzat módosításáról a Kiadó a Törzsvásárlókat a módosítás hatályba lépését követően megfelelő módon, e-mail-ben vagy a www.agendakiado.com weboldalon tájékoztatja. A Programban való további részvétellel a Törzsvásárlók a megváltozott szabályokat tudomásul veszik.

 

Adatok kezelése és védelme:

  Az adatok kezeléséről és védelméről az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) és az Adatvédelem menüpontban leírtak a mérvadóak.  

www.agendakiado.com/aszf

www.agendakiado.com/adatvedelem

Felelősség:

A Kiadó nem felel a Kuponokkal kapcsolatos visszaélésekért, károkért.

 

  Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a Törzsvásárlói Kupon Programmal kapcsolatban, akkor ezen az email címen kérjük jelezze felénk: agendakiado@gmail.com.