• Bella Black - Vérbeli nyomozók I. Egy új kezdet

Nyelv: Magyar
Oldalszám: 182
Kiadás éve: 2021

PDF ISBN: 978-615-6237-59-0
EPUB ISBN: 978-615-6237-60-6
MOBI ISBN: 978-615-6237-61-3

 

Olvasson bele:

https://olvassonbele.agendakiado.com/verbeli_nyomozok.html

 

Budapest V. kerületének a rendőrkapitányságán járunk, ahol a bűnügyi osztály egy speciális részlege a nehezen megoldható és a magas prioritású ügyekkel foglalkozik. A csapat fiatal nyomozókból áll, akik a munkán kívül is barátok.
Ralti Eszter, egy fiatal nyomozónő, akinek minden vágya, hogy a lehető legjobb legyen a munkájában. Okos, csinos, elszánt és nagyszerű nyomozó.
Kovács Viktória, a számítógépek világában érzi jól magát, ezért nem meglepő, hogy nyomozóként is ez az elsődleges feladata. Szép, kedves és zseniálisan bánik a gépekkel.
Lóra Róbert, egy jóképű nyomozó, aki nem mindig tud lakatot tenni a szájára, mégis remek munkát végez.
Szabó Viktor, az új ember a csapatban, de hamar sikerül igazi csapattaggá válnia. Magas, izmos és nyomozóként is kitűnő.
A csapat mindennapjait követhetjük végig. Izgalmas ügyeket derítenek fel, fordulatokkal és csavarokkal teli történet. Eszter és a csapata hamar hírnévre tesz szert a kiváló munkájukkal, becsületességükkel és kitartásukkal. A munka mellett a magánéletüket is megismerhetjük, ami közel sem olyan átlagos, mint amilyennek tűnik. Bepillantást nyerhetünk a rendőrség munkájába, amit a szereplők magánéletében szikrázó romantika és az életükben jelen lévő dráma fűszerez meg.
Az első rész egy régóta várt lehetőséget ad Eszternek, és esélyt, hogy elmeneküljön az őt fenyegető veszély elől. Kétségek között, de belevág az új kalandba, ami életre szóló változást hoz az életébe. De amikor visszatér, újra a titokzatos bosszúálló célkeresztjébe kerül, aki közelebb van hozzá, mint gondolná, habár a társával mindent megtesznek azért, hogy elkerüljék a bajt, ez nem biztos, hogy sikerül.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Bella Black - Vérbeli nyomozók I. Egy új kezdet

  • 2,399Ft


Lehetséges választások


Kapcsolodó termék(ek)

Címkék: Bella, Black, Vérbeli, nyomozók, I., Egy, új, kezdet