• Szabó Márton-Vasi Szabó János - Meseregény

Nyelv: Magyar
Oldalszám: 117
Kiadás éve: 2020

PDF ISBN: 978-615-6051-56-1
EPUB ISBN: 978-615-6051-57-8
MOBI ISBN: 978-615-6051-58-5

 

Olvasson bele:

https://olvassonbele.agendakiado.com/meseregeny.html

 

A  Meseregény helyszíne képzelt világ. Egyrészt La Fontaine szatirikus állatmeséinek stílusa szól belőle, emberi  gesztusokkal és történetekkel, másrészt Tolkien nagyszabású fantáziavilágának mintájára egy széles tablójú multiverzum leírása kerül a tisztelt olvasó elé. A kötet címadó írása regény terjedelmű fabula, végtelen síkságai, sűrű, fullasztó erdei, fenyegető hegyormai közt halad a hősök útja, de nem csupán kalandos utazás ez,  bemutatja ennek az idegen, mégis sok pontjában ismerős fiktív univerzumnak a népeit, szokásait, ügyes-bajos dolgaikat, de örömüket és munkálkodásukat is. 
A kapcsolt novellák újabb színterekre: azúrkék tengerekre, sófehér színű kőből épült kikötőkbe, aranykupolás palotákba, ódon városok girbegurba utcáira kalauzolják az olvasót. A szereplők a műfaj szabályai szerint emberi gesztusokkal, habitussal rendelkeznek, ám a történetük semmiképp sem allegória, se nem csupán játék a szavakkal, valahol a kettő közt 
van.
A szerzők kívánnak minden kedves olvasónak élményekkel teli kikapcsolódást, engedjék szabadon csapongani a fantáziát és a bennünk élő ifjonti kíváncsiságot.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Szabó Márton-Vasi Szabó János - Meseregény

  • 1,499Ft


Lehetséges választások


Kapcsolodó termék(ek)

Címkék: Szabó, Márton, Vasi, Szabó, János, Meseregény