• Tilinger Mónika - Akik megjárták a poklot

Nyelv: Magyar
Oldalszám: 160
Kiadás éve: 2021

PDF ISBN: 978-615-6237-68-2
EPUB ISBN: 978-615-6237-69-9
MOBI ISBN: 978-615-6237-70-5

 

Olvasson bele:

https://olvassonbele.agendakiado.com/Akik_megjartak_a_poklot.html

 

A történet a háború idején kezdődik. Bemutatja a háborús borzalmakat, az emberek és környezetük pusztulását, a helyszíneket, ahol az események zajlanak.

Fred és Elena, akik gyerekként élik át a poklot, a vonaton ismerkednek meg, ami a táborba viszi őket, és még rajtuk kívül nagyon sok embert. A borzalmak sorozata itt kezdődik az emberek számára csak igazán. Mindennek ellenére ők mindvégig kitartanak egymás mellett jóban és rosszban egyaránt. Bár ebben az időben a rossz a hangsúlyosabb történés.

Szüleiket elvesztik, Fred szülei meghalnak a háborúban, ahogy Elena apja is. Anyját elhurcolják egy másik helyre, ahol cselédként dolgozik. Hosszú idő után azonban újra találkoznak. De helyzetük ezután sem lesz egyszerű. Lesz mivel megküzdeniük bőven.

Később elszakadnak egymástól, jönnek az életükbe más emberek, akik majd sok meglepetést okoznak nekik. Felnőttként újra egymásra találnak, ám történetükben újabb és újabb csavar keletkezik. De az ő váruk legyőzhetetlen. És ezt be is bizonyítják mindenáron.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Tilinger Mónika - Akik megjárták a poklot

  • 1,999Ft


Lehetséges választások


Kapcsolodó termék(ek)

Címkék: Tilinger, Mónika, Akik, megjárták, a, poklot