• Nádudvarváry Fekete Emma - Ártatlan bűnösök

Nyelv: Magyar
Oldalszám: 114
Kiadás éve: 2022

PDF ISBN: 978-615-6365-46-0
EPUB ISBN: 978-615-6365-47-7
MOBI ISBN: 978-615-6365-48-4

 

Olvasson bele:

https://olvassonbele.agendakiado.com/artatlan_bunosok.html

 

Három kisregény

Ártatlan bűnösök:

A fiatal harmadik generációs olasz bevándorló lány amerikai akar lenni. New Yokban színésznőnek tanul. Amerikai vőlegénye van. Hazalátogat szülővárosába, hogy bejelentse esküvőjét. Találkozik egykor gyerekkori barátjával, akiből pap lett. Mindketten örülnek a véletlen találkozásnak és felelevenítik gyerekkori emlékeiket.

Pirézek és perkupppák: (három „p”-vel)

Történelmi fikcióval indul. A fiktív kisebbség által lakott városban játszódik. A perkupppai törzs egykori ősellensége volt a pirézeknek. Nem mindenki követi már a hagyományokat, és nem minden piréz és perkupppa gyűlölködik egymással. De egy hagyománytisztelő piréz lánynak elkezd udvarolni egy gyűlölködő perkupppa.

Szerelem vér nélkül:

A filmekből (Szerelem első vérig, Szerelem második vérig, Szerelem az utolsó vérig) ismert szerelmespár, Ágota és Füge 2050-ben egy idősek otthonában találkoznak. Füge öreg maffiavezérként ment nyugdíjba. Ágota Svájcban élt férje haláláig. Híres festőművész lett. Mi történik, ha hatvan év után, nyolcvanhárom évesen újra találkoznak? Be lehet-e pótolni az elveszett boldogságot?

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Nádudvarváry Fekete Emma - Ártatlan bűnösök

  • 1,499Ft


Lehetséges választások


Kapcsolodó termék(ek)

Címkék: Nádudvarváry, Fekete, Emma, Ártatlan, bűnösök