• Nádudvarváry Fekete Emma - Nem skandináv krimi

Nyelv: Magyar
Oldalszám: 105
Kiadás éve: 2020

PDF ISBN: 978-615-6237-10-1
EPUB ISBN: 978-615-6237-11-8
MOBI ISBN: 978-615-6237-12-5

 

Olvasson bele:

https://olvassonbele.agendakiado.com/nem_skandinav_krimi.html

 

A regényem címe: Nem skandináv krimi.

Mint ez a címéből is kiderül: a  történet nem a messzi északon játszódik, hanem Magyarországon.

Egy városban, ahol emberek születnek, élnek, halnak.

Ez utóbbi sajnos nem mindig természetes módon történik. Ezt a tényt munkája során megtapasztalja a két gyermekes nyomozó anyuka, aki  mint általában a dolgozó anyukák, igyekszik egyensúlyt tartani család és karrier között. Ez hol nagyon jól sikerül, hol kevésbé. Csapatával együtt igyekszik a VIP gyilkos nyomára bukkanni. A nyomozásban segítségére vannak kollégáin kívül régi barátnői is: a kamasz fiát egyedül nevelő rendőrségi pszichológus és a színészi álmokat dédelgető ügyvédnő.

A regényben nem csak bűnügyi szál van, hanem végigköveti a barátnők életét diákéveiktől, szerelmeiken át házasságukig, megismerjük családjukat, barátaikat, házi kedvenceiket, hobbijukat. Vannak  benne sokkoló és minden tekintetben korhatáros jelenetek.

Az is kiderül hamarosan, hogy miért nevezték el a gyilkost VIP gyilkosnak. Egy kicsit talán néhol abszurd, néhol romantikus, máskor irónikus hangvételű a történet. Igyekeztem belevinni némi - többnyire fekete -humort is, különösen ott, ahol oldani szeretném a feszültséget. Jelezve, hogy nem kell mindent olyan véresen komolyan venni. Annyit előre elárulok, hogy a regény zárómondata az lesz: Az élet szép…………. és minden jó, ha a vége jó..

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Nádudvarváry Fekete Emma - Nem skandináv krimi

  • 1,499Ft


Lehetséges választások


Kapcsolodó termék(ek)

Címkék: Nádudvarváry, Fekete, Emma, Nem, skandináv, krimi