• G.F. Severa - A Labirintus

Nyelv: Magyar
Oldalszám: 101
Kiadás éve: 2022

PDF ISBN: 978-615-6365-28-6
EPUB ISBN: 978-615-6365-29-3
MOBI ISBN: 978-615-6365-30-9

 

Olvasson bele:

https://olvassonbele.agendakiado.com/a_labirintus.html

 

Moretti doktornő egy biokémiai és biotechnológiával foglalkozó laboratórium vezetője, és egyetemi oktató Milánóban. Meghívást kap, hogy látogassa meg a földi paradicsomként emlegetett mesterséges parkot egy távol-keleti fennsíkon. Mint tudós, alig várja, hogy megcsodálhassa a  különleges növényekből létrehozott labirintust, melyet a jövő leghíresebb és leglátogatottabb családi szórakoztató parkjaként terveznek bemutatni a közeljövőben, s éppen emiatt titokban kell tartania az utazását, nehogy előre kitudódjon róla valami. A tudós szemével nézve, a park valóban páratlan a genetikailag módosított, óriási növényeivel, a valóság azonban teljesen más.

Pár nap múlva kiderül, hogy a park bizonyos helyein képtelenség a karbantartási munkák elvégzése, emberek tűnnek el nyom  nélkül, és  egyes génmódosított, óriásivá nőtt növények olyan félelmetes technikát fejlesztettek ki maguknak, hogy leleményes módon csapdába csalják akár a kétlábú áldozataikat is, nem csak a rovarokat. Mindezeken túl még az őslakosok is megpróbálják szabotálni a parkot, ami az ő szent helyükön épült.

Moretti doktornő  is kis híján áldozatul esik, rémisztő események szemtanúja és elszenvedője másokkal együtt. A park tulajdonosa és őrült vezetője mindezt azzal magyarázza, hogy befektetőket kell találni, akik sok pénz fektetnek a vállalkozásába, s akkor minden probléma megoldódik. Nem veszi figyelembe az emberi tényezőket,  a rejtélyes eltűnéseket, a haláleseteket, csak az lebeg a szeme előtt, hogy hírnevet és dicsőséget szerezzen magának, amiért bármire képes.

Vajon a természet meddig tűri mindezt?

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

G.F. Severa - A Labirintus

  • 1,990Ft


Lehetséges választások


Kapcsolodó termék(ek)

Címkék: G, F, Severa, A, Labirintus