• Gina Fodor - Italia sütve főzve

Nyelv: Magyar
Oldalszám: 75
Kiadás éve: 2020

PDF ISBN: 978-615-6237-04-0
EPUB ISBN: 978-615-6237-05-7
MOBI ISBN: 978-615-6237-06-4

 

Olvasson bele:

https://olvassonbele.agendakiado.com/italia_sutve_fozve.html

 

2008. óta élek Olaszországban, egy olasszal osztom meg a mindennapjaimat. Az eltelt 12 év alatt megtanultam sütni, főzni „olaszosan”. Bevallom, a kezdeti időszakban nem mindig úgy sikerültek a dolgok, ahogyan szerettem volna, s ahogyan kellett volna, de nem adtam fel. Gyakoroltam, tanácsot kértem, és a siker nem maradt el.

Kis szakácskönyvembe beválogatott receptek a kedvenceim közé tartoznak, az elmúlt évek alatt gyűjtöttem és többször is elkészítettem azokat, amelyeket mi magyarok is egyszerűen és gyorsan el tudunk készíteni otthon, Magyarországon is. Manapság már nem kell Olaszországba utazni, ha parmezán sajtot akarunk vásárolni és nagyobb áruházakban már megtalálhatóak az otthon nem honos zöldségek, gyümölcsök is, és tengeri halakat, tengeri herkentyűket is lehet vásárolni (ha frisset nem is, de fagyasztottakat igen).

Sok olasz szakácskönyv van a piacon, egyik jobb, mint a másik, de hiszem, és remélem, hogy néhány újdonsággal, gyakorlati tanáccsal hozzásegítem az Olvasókat az olasz konyha jobb megismeréséhez.

Gina Fodor

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Gina Fodor - Italia sütve főzve

  • 2,499Ft


Lehetséges választások


Kapcsolodó termék(ek)

Címkék: Gina, Fodor, Italia, sütve, főzve