• Gina Fodor - Kék az ég és zöld a fű

Nyelv: Magyar
Oldalszám: 147
Kiadás éve: 2022

PDF ISBN: 978-615-6365-43-9
EPUB ISBN: 978-615-6365-44-6
MOBI ISBN: 978-615-6365-45-3

 

Olvasson bele:

https://olvassonbele.agendakiado.com/kek_az_eg_es_zold_a_fu.html

 

Romina nehéz időszakon megy át, meghalt az anyja, aki felnevelte, akivel kölcsönösen imádták egymást. A fájdalom és a hatalmas űr, amit a halála óta érez, egyre inkább azt sugallja neki, hogy megkeresse a vér szerinti anyját, és megkérdezze tőle, miért adta örökbe harminckét évvel ezelőtt. 

Dario, a barátja munkamániás pénzügyi elemző, aki a pár hónapos ismeretségük alatt már többször is megfeledkezett a randevújaikról, s Romina úgy érzi, hogy a fiúnak fogalma sincs róla, hogy ő mire vágyik igazán. Mivel közeleg Dario születésnapja, elhatározza, hogy megajándékozza egy romantikus vakációval, remélve, hogy a vadvirágos réten tett közös séták, a szerelmes együttlétek majd elvonják annak figyelmét a tőzsdéről, és felfrissül a kapcsolatuk. Ennek reményében lefoglal egy sátrat egy luxuskempingben, s Darionak csak annyit mond róla, hogy a vakációjuk helyszíne meglepetés lesz. Mellesleg arról sem beszél, hogy valójában azért esett a választása pont arra a helyre, mert csupán tíz km-re van attól a városkától, ahol született. Titokban abban bízik, hogy a vér-szerinti anyja még ma is ott él, és találkozni fog vele.

Viszont van egy hatalmas probléma: Dario utálja a vidéket, s mindent, ami a szabadban való tartózkodással jár (rovarok, meleg, birkák stb.), és szívesebben ragaszkodik a laptopja képernyőjéhez még a vakáció alatt is.

Romina felteszi magának a kérdést, hogy valóban Dario lenne a megfelelő férfi a számára? Különösen azért is, mert egyre többet gondol valaki másra, akivel együtt csodálták a csillagos égboltot egy mámoros éjszakán.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Gina Fodor - Kék az ég és zöld a fű

  • 2,190Ft


Lehetséges választások


Kapcsolodó termék(ek)

Címkék: Gina, Fodor, Kék, az, ég, és, zöld, a,