• Gina Fodor - A tenger csókja

Nyelv: Magyar
Oldalszám: 143
Kiadás éve: 2020

PDF ISBN: 978-615-6237-01-9
EPUB ISBN: 978-615-6237-02-6
MOBI ISBN: 978-615-6237-03-3

 

Olvasson bele:

https://olvassonbele.agendakiado.com/a_tenger_csokja.html

 

Massimo jól menő vállalkozó, nemzetközi szállítmányozással foglalkozó céget vezet.

Felesége Éva, a kelet-európából jött „idegen”, aki a sógornője szerint fondorlatos módon elcsavarta a testvére fejét, aki a munkaadója volt, mielőtt összeházasodtak volna.

Enzo hajléktalan, a téli hónapokat egy tengerparti deszkabódéban vészeli át, mert a válása és a drogozása folytán elveszít mindent: pénzt, munkát, egzisztenciát és keményen küzd, hogy kimásszon a gödörből.

A három ember élete akarva-akaratlan összefonódik, amikor Éva a viharos tengerparton megismerkedik Enzoval, s innentől kezdve útjaik többször is keresztezik egymást. Barátok lesznek, egymásba szeretnek, ám a Sors úgy osztja a lapokat, hogy sokáig csak vágyakozva gondolnak a másikra, s azt az egyetlen csókot is jobb lenne elfelejteni, hiszen Évának a férje mellett a helye. Massimo felfigyel a kettejük közti kapcsolatra és nem nézi azt jó szemmel, keményen beavatkozik, hogy megvédje azt, ami az övé.

Enzo munkát talál, íróként is debutál, új nő mellett él, de az embernek mindig az kell, ami nem lehet az övé. Minden pakliban van egy aduász, vajon ki húzza ki, ki lesz a nyertes?   Massimo, a férj?  Vagy a felesége, Éva?  Netalán Enzo?  A regényből választ kapunk rá.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Gina Fodor - A tenger csókja

  • 2,199Ft


Lehetséges választások


Kapcsolodó termék(ek)

Címkék: Gina, Fodor, A, tenger, csókja